Poziţii sexuale pentru vreme caniculară

Poziţii sexuale pentru vreme caniculară
Poziţii sexuale pentru vreme caniculară

Unii specialisti spun ca sexul pe vreme de foc este daunator inimii, altii din contra.Canicula insa da ocazia perfecta de a testa noi pozitii sexuale potrivite pentru o astfel de vreme, asa cum recomanda sexologii.

Nu trebuie sa riscam nimic, ci doar sa ne adaptam conditiilor… de aceasta data climaterice.

Pozitia 1. Cascada Niagara Nu trebuie să aveţi piscină pentru a încerca această poziţie. Cada este la fel de bună pentru a vă răcori şi la propriu, şi la figurat. Intraţi împreună în cada plină cu apă călduţă (nici rece, nici fierbinte). El se aşează cu picioarele întinse în cadă şi spatele rezemat de marginea ei, iar ea i se aşează în poală cu spatele la bărbat. În timpul penetrării, femeia se poate juca în voie cu duşul, peste tot.

Pozitia 2. Cool Hula Vă gândiţi că hula hoop fac doar specialiştii. Cu puţină imaginaţie puteţi face şi voi. Alegeţi camera în care ai ventilator la lustră şi descătuşaţi-vă sub el. Bărbatul stă întins, în timp ce femeia, deasupra lui, îl cuprinde cu picioarele în jurul torsului. După penetrare, femeia mişcă şoldurile imaginându-şi rotaţia ventilatorului.

Pozitia 3. Piciorul sus Pe o zi toridă, cada îşi face din nou datoria. Umpleţi-o câţiva centimetri cu apă călduţă. Femeia se aşază într-o parte şi rezemată pe antebraţ. Apoi ridică piciorul pe care îl poate sprijini pe umărul bărbatului, în timp ce el încalecă piciorul rămas jos.

Pozitia 4. Linguini O poziţie excelentă pentru o zi caniculară pentru că partenerii au un contact fizic minim. Femeia se aşază într-o parte, iar bărbatul îngenunchează în faţa ei, aplecându-se uşor înspre ea. Bărbatul îşi poziţionează un genunchi între picioarele femeii pentru a favoriza penetrarea. De asemenea, se poate ţine de torsul femeii pentru a-şi ţine echilibrul şi a pentru a-i fi mai uşor la penetrare.

Citeşte articolul integral pe problemesex.ro.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?