Poza care a făcut vâlvă: Faceţi cunoştinţă cu fiicele goth ale premierului spaniol!

 
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
O imagine care a fost postată pe o pagină de internet oficială a ridicat multe spâncene. Poza le înfăţişează pe fiicele premierului spaniol, Jose Luis Rodriguez Zapatero, alături de mama şi tatăl lor şi de soţii Obama. Legea spaniolă i-a permis până acum premierului să-şi ţină fiicele departe de ochii curioşi ai publicului.

Cele două fiice ale premierului spaniol au atras în special atenţia pentru că păreau reprezentante de vază ale muzicii gothic rock. Îmbrăcate din cap până în picioare în negru, părând a fi făcut abuz de creionul dermatograf şi cu cizme  în picioare, cele două tinere păreau pregătite pentru orice, mai puţin pentru o înâlnire cu unul dintre cei mai puternici oameni de pe planetă, preşedintele Statelor Unite. 

Fotografia a fost făcută în timpul vizitei oficiale pe care Zapatero a efectuat-o în Statele Unite, la Muzeul de Artă Modernă.  Laura (de 16 ani) şi Alba (de 13 ani) au fost ţinute departe de public, până acum. Tocmai din această cauză, oficialii americani s-au grăbit să şteargă poza de pe site-ul unde fusese postată. 

Vezi aici imaginea cu fiicele premierului spaniol.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?