Povestea tristă a câinilor albaştri din Mumbai

 

Tot mai mulţi câini vagabonzi din Mumbai, India, au căpătat o nuanţă albăstruie, care a pus activiştii pentru drepturile animalelor pe jar. 

Câinii au fost văzuţi lângă una dintre zonele industriale ale oraşului, scrie BBC, care menţionează că în Mumbai, cel mai populat din India (cu 21,3 milioane de locuitori) şi al nouălea la nivel mondial, sunt "sute de fabrici", inclusiv unele de vopsele.

Cel puţin una dintre acestea a deversat în răul Kasadi vopsea, fără a o trata întâi, pentru a nu fi atât de nocivă mediului înconjurător. În acest rău, spun activiştii pentru drepturile animalelor, câinii intră adesea, căutând mâncare, şi ies cu blana albastră, conform ziare.com.

Fabrica a fost notificată şi, în decurs de 15 zile, trebuie să rezolve această problemă, în caz contrar urmând să fie închisă.

Pentru moment, au fost puse garduri în zonele pe unde câinii obişnuiau să coboare în rău.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?