Povestea terifiantă a câinelui care şi-a mâncat stăpâna de foame. Acum, Internetul îl adoră! Motivul

 
Povestea terifiantă a câinelui care şi-a mâncat stăpâna de foame. Acum, Internetul îl adoră! Motivul
Povestea terifiantă a câinelui care şi-a mâncat stăpâna de foame. Acum, Internetul îl adoră! Motivul
Povestea terifiantă a câinelui care şi-a mâncat stăpâna de foame. Acum, Internetul îl adoră! Motivul Povestea terifiantă a câinelui care şi-a mâncat stăpâna de foame. Acum, Internetul îl adoră! Motivul Povestea terifiantă a câinelui care şi-a mâncat stăpâna de foame. Acum, Internetul îl adoră! Motivul

Pe cât de ciudată, pe atât de terifiantă este povestea acestui câine care şi-a mâncat stăpâna de foame. Acum, Internetul îl adoră, iar motivul este pur şi simplu uluitor!Faceţi cunoştinţă cu Rumpelstiltskin, un câine care a văzut multe la viaţa lui... Patrupedul, care şi-a căpătat faima sub porecla de "câinele supravieţuitor", a fost nevoit să-şi mănânce propria stăpână pentru a nu muri de foame, după ce femeia a murit.

În ciuda trecutului terifiant, Tyfanee, actuala stăpână a câinelui, susţine că patrupedul merită toată dragostea din lume. "Este cel mai bun câine din lume", spune aceasta.

Femeia a postat povestea căţeluşului, un ghem de blană de doar 2 kilograme, pe o pagină de Facebook dedicată iubitorilor de animale. "Trebuie să aveţi în vedere faptul că şi pentru căţeluş a fost o decizie extrem de grea. Nu cred că i-a fost uşor să-şi mănânce stăpâna pe care a iubit-o şi care a avut grijă de el până când şi-a dat ultima suflare. Dacă nu făcea asta, ar fi murit de foame şi el ştia asta", spune Tyfanee.

În scurt timp, sute de oameni i-au citit povestea şi au rămas impresionaţi de drama patrupedului.

"Şocul prin care a trecut i-a provocat căţeluşului un tremur permanent, cel mai probabil pe sistem nervos. Cu siguranţă a fost cea mai grea decizie pe care a trebuit să o ia vreodată", a mai scris aceasta.

Sute de oameni au lăudat tăria de caracter de care a dat dovadă animalul. "Mă sperie, dar îl ador", a scris un internaut în dreptul postării. "Săracul, ce soartă a avut! Orice animal ar fi făcut acelaşi lucru, în locul lui. Instinctul de supravieţuire dictează!", a scris altcineva.

"Mă îngrijorează mai mult faptul că trupul stăpânei a fost descoperit abia la două săptămâni de la deces", se arată în alt comentariu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?