Povestea impresionantă a acestor patru câini: Ce așteaptă la intrarea de la Urgențe?

 

O asistentă medicală dintr-un spital din Brazilia a povestit pe pagina sa de Facebook povestea emoționantă a acestor patru câini care așteaptă la intrarea de la Urgențe. 

Un bărbat care locuiește pe străzi, Cesar, a ajuns la camera de gardă, într-o dimineață la ora 03:00, cu mai multe probleme medicale. Medicii și asistentele au observat 4 câini vagabonzi care îl așteptau pe pacient. ”Acești câini arătau mult mai bine hrăniți decât alte animale care stau pe stradă”, a spus asistenta medicală.

(w500)

Casar le-a spus medicilor că uneori nu mănâncă și, în schimb, preferă să le dea mâncarea prietenilor săi care îl așteaptă la ușa spitalului.

Câinii nu au plecat din fața ușei spitalului când Casar nu a fost externat. Înainte de externare, personalul spitalului le-a permis câinilor să îl viziteze în salonul sou unde toți s-au putut bucura de o masă caldă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?