Povestea fabuloasă a celui mai bogat român. A bifat divorțuri în ultimii ani

 

Daniel Dineș, 47 de ani, cel mai bogat român, cu o avere de cel puțin 1,4 miliarde de dolari, apare pe coperta Forbes a lunii septembrie. 

Potrivit Forbes, care i-a luat un interviu lui Dines la București, omul de afaceri român mai deține în prezent mai mult de 20% din UiPath, liderul mondial în tehnologie RPA  - robot process automation, o companie evaluată la 7 miliarde de dolari după ultima rundă de finanțare obținută. Asta înseamnă că lui Dines îi revine o avere de cel puțin 1,4 miliarde de dolari.

Daniel Dineș nu a avut parte de noroc în dragoste și a marcat 3 divorțuri în 6 ani. 

Primul divorț cerut de Daniel Dines a fost pronunțat abia la al treilea termen de judecată, pe data de 20 martie 2013, iar instanța de judecată a luat o decizie absolut surprinzătoare.

În 2016, a doua soție a fost cea care a cerut divorțul, însă 1 an mai târziu s-a răzgândit. Întreaga poveste pe cancan.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?