Povestea care ŞOCHEAZĂ America:un violator a primit custodia copilului victimei sale. Ea avea 12 ani

 

Caz revoltător în Statele Unite. Un violator în serie a primit custodie comună şi dreptul de a petrece timp cu copilul rezultat în urma atacului său asupra unei copile de 12 ani. Cazul a provocat furia generală a opiniei publice şi ar putea schimba legislaţia în cazul femeilor care au fost victime ale abuzurilor sexuale. 

Tiffany, victimă a violului, a explicat: "Nu înţeleg de ce ei au crezut că trebuie să îi acorde custodie comună legală. A fost violatorul meu!"

Tiffany e o tânără mamă de 21 de ani. Avea 12 ani când Christopher Mirasolo a răpit-o împreună cu sora ei, a sechestrat-o două zile într-o casă abandonată şi a violat-o. Acum, îşi creşte de una singură fiul de opt ani. Luna trecută însă, un judecător a decis că trebuie să facă public numele tatălui copilului, dacă doreşte ajutor din partea statului. Aşa că violatorul a fost trecut ca tată în certificatul de naştere şi a primit custodie comună asupra copilului.

"Cererea lor e nebunească! De ce? Pentru că eu am avut grijă de el timp de opt ani. Am renunţat la liceu, la balul de la finalul liceului, am renunţat la prietenii mei ca să cresc un copil şi să merg la muncă", povesteşte tânăra.

Christopher a stat doar 6 luni şi jumătate după gratii pentru acest atac. Doi ani mai târziu, a violat o altă copilă şi a primit patru ani de închisoare. Cazul arată clar că legea are mari scăpări, spune avocata lui Tiffany.

"Nu există legi. Am avut cliente, victime ale violurilor, care nu au mai primit ajutor de la stat pentru că nu au putut să dea numele violatorului. Fuseseră răpite de un străin sau un traficant de persoane le-a răpit şi violat", povesteşte avocata.

Din cauza scandalului, ordinul judecătoresc a fost suspendat în acest caz până când va avea loc o nouă audiere, la finalul lunii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?