Poveștile horror care au îngrozit Internetul! Tu reziști să le citești fără să te sperii?

 

Cei pasionați de fenomene paranormale au auzit, cu siguranță, de Creepypasta. Ceilalți ar trebui să afle acum și să găsească acele povești care îi vor îngrozi!

În cuvinte puține, este vorba despre o platformă online pentru oamenii pasionați de paranormal, care au, printre altele și (prea multă) imaginație.

Termenul de creepypasta apar­ți­ne unui jargon și este folosit pentru a desemna acele povești de groază ca­re circulă și se distribuie pe di­fe­rite forumuri, platforme de so­cia­li­zare și site-uri, prin comanda „copy-paste”, iau for­ma unor e-mailuri sau ale unor pos­tări de tip blog. 

În jurul acestei practici a în­ce­put să se dezvolte, în anul 2009, o adevărată comunitate. Modul în care s-a născut comunitatea este la fel de bizar ca poveștile în sine. Totul a pornit de la o emisiune americană pentru copii, Candle Cove, re­a­li­za­tă în anii ’70.

Descoperă poveștile care te vor speria la maximum!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?