Potop în Vaslui: zeci de străzi din Bârlad și DE581, sub ape

 
Inundații în Vaslui
Inundații în Vaslui

O ploaie torențială a inundat zeci de străzi în Bârlad, fiind necesară intervenția pompierilor pentru a scoate din apă un autoturism și a elibera un altul de sub un copac parțial căzut.  La Trestiana o viitură a inundat mai multe locuințe, a distrus un drum și a afectat o porțiune din calea ferată, scrie Realitateadevaslui.net.Bulevardul Primăverii din municipiul Bârlad a fost din nou acoperit de apă în zona intersecției cunoscută Gura Leului. Accesul la spațiile comerciale din zonă a fost blocat, comercianții și clienții rămânând pe loc până la retragerea apelor. Un autoturism a rămas în mijlocul bulevardului din cauza apei, proprietarul apelând la ajutorul Detașamentului de Pompieri pentru a-l scoate. Pe același bulevard, un alt șofer a sunat la 112 și a semnalat despre faptul că peste mașina sa a căzut o porțiune dintr-un copac.

În localitatea Trestiana din cauza unei viituri sunt afectate zece gospodării. Grupa operativă ISU și SVSU Grivița au intervenit în zonă pentru a evacua apa din curțile oamenilor. Detașamentul Bârlad s-a deplasat la fașa locului cu o autospecială cu o motopompă remorcabilă și una transportabilă. Un drum din Trestiana a fost afectat de viitură.

La ieșirea din localitatea Banca spre Bârlad, o porțiune din DE 581 a fost acoperit de apă, traficul în zonă desfășurându-se cu dificultate.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?