Potec va abandona nataţia dacă antrenorul ei nu va fi plătit

 
Foto: purepeople.com
Foto: purepeople.com
Fosta campioană olimpică la nataţie, Camelia Potec avertizează că îşi va continua cariera doar dacă antrenorul său, Philippe Lucas, va fi plătit în România, aşa cum au promis, după JO din 2008, de la Beijing, MTS şi COSR.
Potec este hotărâtă să-şi continue cariera, însă o va face doar dacă va putea lucra în continuare cu francezul Philippe Lucas, care cere însă să aibă contract şi salariu în România.

"După Mondialele de la Roma, multă lume m-a întrebat ce voi face. Acum am răspunsul şi, în proporţie de 80 la sută, vreau să continui. Am discutat cu Philippe Lucas şi el mi-a spus că, dacă nu va fi plătit, nu mă va mai antrena. Într-o lună trebuie să încep antrenamentele, iar în acest timp trebuie rezolvată problema contractului. Dacă nu ajungem la o înţelegere, atunci sigur mă voi retrage, mă apuc de făcut copii, de altceva", a explicat Camelia Potec, într-o conferinţă de presă.


Sportiva spune că atât ea, cât şi antrenorul său au avut încredere în promisiunile făcute de Ministerul Tineretului şi Sportului şi de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român după JO 2008 şi este dezamăgită că lucrurile au rămas la acest stadiu.

Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, Viorel Păunescu, a anunţat că va face totul pentru ca Potec să-şi continue cariera şi că va suporta o parte din salariul antrenorului francez.

Camelia Potec, medaliată cu bronz la 1.500 de metri la CM de nataţie, şi Constantin Popovici, locul 8 la sărituri în apă la aceeaşi competiţie, au fost premiaţi, marţi, de Federaţia Română de HNataţie pentru performanţele lor.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?