Postul Paştelui începe astăzi. Ce nu trebuie să faci în această perioadă

 
Postul Paştelui începe astăzi. Ce nu trebuie să faci în această perioadă
Postul Paştelui începe astăzi. Ce nu trebuie să faci în această perioadă

Postul Paștelui 2019 începe luni, 11 martie. Postul Paștelui sau postul mare are loc înaintea Învierii Domnului și este cel mai lung și mai aspru dintre toate cele patru posturi importante.

Postul Paștelui 2019. Anul acesta, Postul Paștelui începe pe 11 martie și se termină pe 27 aprilie. Paștele ortodox va fi sarbatorit de credinciosi pe data de 28 aprilie.

Oamenii mai numesc acest post și Postul Mare. Postul Mare durează patruzeci de zile, la care se adaugă săptămâna Patimilor.

Postul Paștelui 2019. Motivul principal al postirii în Postul Paștelui era pregătirea catehumenilor care urmau să fie botezați de Paști și să între în biserică. Totuși, Postul Paștelui a devenit absolut firesc o perioadă de pregătire spirituală pentru toți creștinii să sărbătorească Învierea Domnului nostru Iisus Hristos.

Legătura neştiută dintre POST şi CANCER. Ce se întâmplă cu persoanele care ţin post

Ținând seamănă că Postul Mare aduce aminte de postul celor 40 de zile ținute de Mântuitor înainte de începerea activității Sale mesianice (Luca IV, 1-2) a fost numit și Păresimi. În primele secole se obișnuia să se postească doar în Vinerea Patimilor, sau doar două zile înainte de Paști sau o săptămâna, scrie gds.ro.

Postul Paștelui 2019. În Postul Mare creştinii trebuie să dea dovadă de o grijă spirituală sporită, prin renunţarea la alimentele de provenienţă animală. Mai mult, aceştia trebuie să se înalte sufleteşte prin rugăciune alături de fapte bune.

Postul reprezintă reţinerea totală de la anumite alimente şi băuturi în scop religios şi moral. Mai mult, creştinii trebuie să se reţină de la anumite gânduri necurate, pofte, patimi sau fapte rele. Acest lucru înseamnă că postul trupesc trebuie însoţit de postul sufletesc.

Când pică Paştele în 2019?

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
mark
25 Jun 18:05
Alăturați-vă astăzi iluminatului și
deveniți bogați și celebri. Căutați înțelepciune și cunoștințe
afaceri Om / femeie, pastor,
politician, muzician, doctor, fotbalist, etc. Sunteți un artist viitoare și
tu vrei
a fi bogat, puternic și faimos în lume? Alăturați-vă noului Illuminati
Ordine Mondială și vă permite să veniți prin vis, să deveniți membru astăzi și
primi suma de 100.000 $ ca prim salariu .. Inbox-ne pe email-ul nostru
iluminatiworldwide101@gmail.com .. dacă sunteți interesat sau
trimiteți mesajul pe grandmaster direct pe WhatsApp: +1 315 996 0771
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?