Postarea VIRALĂ a unei învăţătoare din Bucureşti: "Da, am şi nu mi-e ruşine"

 

Postarea unei învățătoare de la Scoala Gimnaziala Nr. 195, din București, a ajuns virală pe rețelele de socializare în doar câteva ore. Aceasta a scris, fără nicio sfială, că are păduchi.Anunțul ei este făcut cu un scop precis, acela de a demonta niște prejudecăți și de a-i ajuta pe oameni să înțeleagă că pediculoza este o problemă medicală care necesită a fi soluționată, iar copiii nu trebuie să se sfiască, ci să raporteze părinților orice le creează disconfort, bunăoară pruritul intens la scalp.

„Buna ziua! Sunt invatatoare la Scoala Gimnaziala Nr. 195 din București și am păduchi!!! Da, am „câțiva” păduchi, vreo 2-3, așa se scuza lumea in 2017, și nu mi-e rușine! Am eu si poate alte câteva sute de elevi și parinti din București, și nu mai știu cati din țara noastră. Și nu este prima data, este a 2-a oară. Și câțiva dintre elevii mei au, așa ca probabil ne-am dat paduchii între noi pentru ca haina mea sta lângă a lor, iar din când in când ii sărut pe frunte și ii iau in brațe, așa cum s-a întâmplat azi. Firele mele de par se întâlnesc cu ale lor și…gata, saltul s-a produs, au schimbat scalpul!

Este momentul sa renunțam la prejudecăți și sa ne purtam ca niște oameni maturi. Nu pot sa mai aud ca păduchii sunt o rușine și ca purtătorii ar trebui arși pe rug in piața publica!!! Va rog din suflet sa le spuneti acasă copiilor ca păduchii nu mai sunt o rușine, ca oricine poate lua și ca nu ar trebui sa rada de colegii lor la scoala. Le rog și pe colegele mele sa vorbească deschis cu copiii și sa le explice realitatea.

Le puteți spune ca și doamna invatatoare Chiru are și preda cu tableta, face inca un master și se da cu parfum, deci nu este nespălată sau proasta!”, a scris învățătoarea, pe pagina ei de Facebook.

sursa

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?