Portretul şmecherului de Dorobanţi - VEZI VIDEO

Foto: editiaspeciala.com
Foto: editiaspeciala.com
Bădăranul de cinematograf, mârlanul de Dorobanţi, mitocanul de birou. Denumiri interesante ale unor specii de care ne lovim zilnic. Pe toate le găsiţi într-un atlas de mitocănie urbană, promovat în fiecare zi de radio Guerrilla.


La Realitatea te priveşte Doru Buscu, director editorial al Cotidianul, Mihai Dobrovolschi, Radio Guerrila,  Victor Ciorbea şi Ion M. Ioniţă, redactor şef adjunct la Adevărul au întocmit topul şmecherului de Dorobanţi în colaborare cu Academia Caţavencu şi Realitatea TV.

Academia Caţavencu apare împreună cu suplimentul "Şmecherii de Dorobanţi - Top 30". Suplimentul din care, printre altele, puteţi afla răspunsuri la întrebări dintre cele mai stresante:

Părinţii lui Plăpcianu sunt de miliarde! Dumnezeule, până când?! Pătraşcu are nişte maşini de milioane! Interesant: le vinde cu sute de mii! Poponeţ e în criză, dar se tratează. Fără Anna Lesko, e doar recesiune.

Ivanov s-a culcat cu iubita iubitei lui! Înainte sau după? Joe stă într-un apartament de bloc din Drumul Taberei. De ce nu se mută în Bentley?

Adamescu, cel mai tânăr proprietar al hotelului Rex din Mamaia! Era şi cazul: avea cu cine, dar nu avea unde.

Galerie video

Maşini scumpe, bani şi un loc în top 10 Şmecheri de România

Maşini scumpe, bani şi un loc în top 10 Şmecheri de România

VEZI - Portretul şmecherului de Dorobanţi

VEZI - Portretul şmecherului de Dorobanţi

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?