Ponta insistă: Nu vă luaţi după cine zice că pleacă RENAULT din România!

 
Ponta insistă: Nu vă luaţi după cine zice că pleacă RENAULT din România! / Foto: MEDIAFAX
Ponta insistă: Nu vă luaţi după cine zice că pleacă RENAULT din România! / Foto: MEDIAFAX

Dacia Renault va realiza în România bancuri de testare pentru motoarele EURO 6, a anunţat, luni, directorul companiei, Nicolas Maure, premierul Victor Ponta intervenind şi cerând, urmare a acestui anunţ, să nu fie crezute acele persoane care susţin că Renault va pleca din România.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat recent că nefinalizarea Coridorului IV paneuropean de transport va duce la pierderea asamblării de la Piteşti, la uzinele Dacia, care deja extinde uzina din Maroc.

Aflat, luni, la sediul Autorităţii de Management pentru POS "Creşterea competitivităţii economice", cu ocazia semnării a şase contracte de finanţare propuse de Polul Auto Muntenia, din care face parte şi Dacia Renault, Ponta a ţinut să se refere şi la această declaraţie a preşedintelui.

"Dacia se pregăteşte şi construieşte motoare EURO 6 în România, aşa că nu vă luaţi după cine zice că pleacă", a spus Ponta, la finalul discursului ţinut de directorul pentru România al Dacia Renault, Nicolas Maure, în care acesta tocmai anunţase intenţia realizării în România a unor bancuri de testare pentru motoare EURO 6.

Ponta a arătat că creşterea economică de anul trecut se datorează şi unor factori industriali din zona privată, iar Dacia Renault a avut o mare contribuţie în acest sens.

"Zonă privată şi-a continuat dezvoltarea şi aici, evident, grupul Dacia Renault este de departe unul dintre liderii importanţi, o societate fundamentală pentru economia României şi, dacă vreţi, şi psihologic este atât de importantă. Nimeni nu-şi poate imagina România fără Dacia", le-a spus Ponta celor prezenţi.

La conferinţa de presă, printre alţi invitaţi, a participat şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu (PSD), al cărui mandat a fost încetat recent prin ordin al prefectului, după ce a pierdut definitiv procesul cu Agenţia Naţională de Integritate, care constatase că se află în conflict de interese.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 0
Nume*
24 Feb 11:57
Renault cere de multa vreme o autostrada care sa uneasca Pitesti de Vest. Nu e nicio notate asta si au prezentat mai demult un studiu in care aratau pierderile inregistrate din cauza lipsei autostrazii. Si daca asta se suprapune pe alte calcule economice, deschiderea de noi puncte de asamblare in tari cu mana de lucru mai ieftina, doar nu vor ramine aici ca asa spui tu...

Si pe cine sa credem Plagiatore???? Un Mitoman, Kleptoman si Jucator la Bursa ca tine......

Ce garantii ofera un impostor si speculant?!
Răspunde
6 0
...roata
24 Feb 11:07
"Dacia Renault va realiza in Romania bancuri de testare pentru motoarele EURO 6"
BANCURI DE TESTARE! Sublinierea de la mine...
De cand se poate circula pe sosele cu niste bancuri de testare?:)))
Degeaba, daca prostia ar produce crestere, unii ar linge LUNA stand pe bordura!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?