Ponta: Dragnea merge şi acum la evenimente SRI. Congresul PSD îi va da şi mai multă putere

Fostul premier Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Ponta spune că Dragnea minte când spune că nu s-a dus la onomastici cu şefii din servicii secrete şi crede că "merge şi acum".Fostul premier consideră că liderul-social democrat foloseşte partidul în interes propriu şi că unicul scop al congresului programat sâmbătă e ca Liviu Dragnea să acumuleze şi mai multă putere.

Pe 10 martie, preşedintele executiv al Partidului Social Democrat şi secretarul general al formaţiunii vor fi aleşi prin vot la Congresul PSD, a anunţat Dragnea. El s-a răzgândit și nu va cere un vot de încredere, așa cum anunțase inițial.

"Congresul PSD va fi numai despre PSD. Adică, că e Dragnea, îl susțin toți, ca pe Ceaușescu, în '89, ce oameni dă afară Dragnea, pe cine aduce Dragnea. Problema e că nu discută nimeni despre ce trebuie să discute un partid aflat la guvernare. Ce facem cu zona economică, cu cea socială, cu proiectele legislative, cu justiția, că am înțeles că s-au luptat ce s-au luptat și le-a trecut, cu rolul nostru în Europa, adică este un Congres doar pentru Dragnea și mai multă putere lui Dragnea. Se folosește tot partidul pentru un singur om și PSD a intrat într-un îngheț ca pe vremea lui Brejnev. Nu se întâmplă nimic.", a declarat Ponta.

"A mințit. Cred că merge și acum dacă nu mă înșel. La cei din România a mers și acum de curând. Fiecare se duce la ce zile vrea. Problema e de ce minte domnul Dragnea? Eu nu vă mint. Eu am fost, le consider normale. De ce ne minte Dragnea de fiecare dată? Că nu a fost, că nu a tăiat porcul, că era sâmbătă... Întrebați-vă de ce vă minte un om, și atunci o să vedeți care e problema. Ei știu toți că sunt păcăliți și le place să fie păcăliți", a mai spus Ponta la Digi TV.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?