Ponta, despre retragerea lui Vasilescu: ”Dragnea a sugrumat-o cu șnurul de mătase”

 

Invitat la un post de televiziune, Victor Ponta spune că, de fapt, Vasilescu ”a fost lucrată” de Liviu Dragnea, care acum se laudă în PSD că ”am dat-o afară”.”Era de așteptat. Dragnea demult a vrut să scape de doamna Vasilescu, la fel cum a vrut să scape și de doamna Firea, de domnul Stănescu. Doamna Olguța Vasilescu nu e un om prost, știe că a fost lucrată și va primi ceva în schimb. Câștigă Iohannis, câștigă Dragnea. E un mesaj pentru cei puțini pe care nu i-a dat, încă, afară, uite: ”și pe Olguța am dat-o afară”. A sugrumat-o cu șnurul de mătase.”, a spus Victor Ponta.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
vlad
13 Feb 08:28
ce faci Pinochio? te-au pus securistii tai s-o racolezi pe Olguta PRM-ista aia pe care o injuri pe la toate colturile? neam de lele...
Răspunde
0 0
Mancurtizarea k g bista
13 Feb 06:45
13 Feb 00:20 ... la vitorul copchiilor tai te-ai gindit !? Ce va de MUNCA te-ai gindit sa-i ceri p s dului !? De ce nu ii ceri sa redeschida fermele pe care le-a pus gaj la banca ...
Răspunde
0 0
amar
13 Feb 00:20
Domnul Victor Ponta nu te mai lega de Domnul Liviu Dragnea că el ne face viaţa mai bună . Este singurul om cu echipa sa care vrea bine poporului Român , în specieal celor cu venituri mici . Oare nu înţelegi . Lasăl în pace nu-l mai detrona ci ajutăl mai degrabă căci ne ajuţi şi pe noi . Altfel loveşti în noi cei cu veniturii mici . Nu ne zugruma .Eşti om care am contat . Acuma ce faci ne zdrobeşti . Nu te mai da mare că ştiu că eşti , dar lasăne în pacea Domnului să primim şi drepturile noastre .aşteptate de demult Acum ce faci , nu vezi că în acest an ne-a mutat mărirea pensiilor din ianuarie tocmai în septembrie . Vrei să rămânem perduţi , .Sunt drepturile noastre legale ce ni-se cuvin de ani şi ani . Ne măreşti ... pensiile . Acuma trebuea să fim la nivel european .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?