Ponta, aşteptat joi la Nădlac pentru a inspecta şantierul autostrăzii

 
Contractul pentru autostradă ar putea fi semnat în câteva zile
Contractul pentru autostradă ar putea fi semnat în câteva zile
FOTO: obiectiv.info

Premierul Victor Ponta este aşteptat, joi după-amiază, în judeţul Arad, pentru a verifica stadiul lucrărilor la lotul întâi al Autostrăzii Nădlac-Arad, unde lucrările au fost reluate în urmă cu câteva săptămâni, Ponta urmând să aibă şi o scurtă întâlnire cu liderii PSD din judeţ.

Potrivit reprezentanţilor PSD Arad, premierul Victor Ponta ar urma să se oprească la şantierul Autostrăzii Nădlac-Arad la întoarcerea de la Belgrad, unde va face o vizită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Premierul este aşteptat pe şantierul lotului întâi al autostrăzii, cuprins între frontiera cu Ungaria şi oraşul Pecica. El ar urma să ajungă aici în jurul orei 17.00.

Reprezentanţi ai consorţiului care realizează lucrările au declarat corespondentului MEDIAFAX că au fost informaţi că "va avea loc o vizită la nivel înalt", dar că nu se ştia dacă este vorba despre Ponta sau ministrul Ioan Rus.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
6 0
Nume*
16 Jul 23:03
Protestez vehement!

Eu ca roman platitor de taxe si votac permanent al clasei politice din RRomanica, solicit Parlamentului si Guvernului RRomaniei,

- marirea taxelor si impozitelor pina la un cuantum de 100% din valoarea bunurilor impozitate. Astfel fiecare rroman va munci sa-si cumpere in fiecare an o masina noua si o casa noua si RRomanica va prospera!

- marirea impozitelor pe terenurile intra si extravilane pina la valoarea lor de vinzare din Uniunea Europeana, astfel vom reusi sa ne aliniem si noi la Piata Comuna si la preturile europene.

- marirea accizei si taxelor din pretul carburantilor pentru construirea de aeroporturi, porturi, aerogari, sosele suspendate si trenuri de mare viteza pe perna electomagnetica, astfel incit pretul la vinzare sa ajunga undeva pina la 60 de euro pe litru, indiferent de tipul de combustibili.Sa fie scoasa discriminarea dintre benzina cu Pb si fara Pb, ca si discriminarea strigatoare la cer dintre benzina si motorina.

- sa fie marit TVA pina la 1000 %, la produsele de lux, ciocolata, mere, portocale, paine, carne si produise din carne si apa minerala, toate de import, pretul sa fie majorat pina la 2000%

- cainii vagabonzi de pe stazile oraselor si satelor patriei sa primeasca o indemnizatie lunara egala cu cfea a Parlamentarilor RRomaniei. Astfel vor putea alerga cu covrigii in coada la fiecare colt de strada de pe cuprinsul RRomanicai.
Răspunde
8 -1
Multă mu........
16 Jul 19:55
Multă mu......,dar multă mu.......din partea norodului !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?