Pomul de Crăciun poate lua foc ușor! Află cum poți evita o catastrofă

 

Pentru a nu transforma Crăciunul de poveste într-un coșmar, trebuie să iei în calcul toate riscurile! Află cum eviți izbucnirea unui incendiu, mai ales că pomul poate fi inflamabil.

Pentru a evita o catastrofă, este indicat să nu alegi un pom uscat iar la rădăcină să-i pui apă și să-l pulverizezi apă cu amtomizor din când în când. De asemenea, priza în care se află instalațiile de Crăciun nu trebuie supraîncarcată.

Nu folosi prelungitoarele ieftine sau improvizate, pagubele vor fi mult mai mari în cazul unui incendiu. Mai mult decât atât, trebuie să iei în calcul tot ce se află în raza bradului de sărbători, nu aprinde lumânări fără să nu supraveghezi.

Potrivit doctorulzilei.ro, trebuie să ai atenție dublă dacă ai animale de casă sau bebeluși, deoarece pot dărâma pomul, lângă o sursă de foc sau căldură.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?