Polonia stârnește noi controverse. Caută muncitori străini, dar cere să fie creștini

 

Polonia duce lipsă de forţă de muncă specializat și caută muncitori străini, dar trebuie ca aceștia să fie creştini. Migranţii din Africa și Orientului Mijlociu ar putea fi refuzați.Soluția actuală este atragerea de imigranţi filipinezi. În prezent, sunt stabiliţi în Polonia cu acte în regulă doar aproximativ 600 de filipinezi, dar numărul lor ar putea să crească dacă guvernul de la Varşovia va reuşi semnarea unui acord cu guvernul de la Manila, a spus acelaşi oficial, care speră că o astfel de înţelegere ar putea fi încheiată în toamnă, scrie agerpres.ro.

Obiectivul Poloniei este ca aceşti lucrători filipinezi să se dedice în special îngrijirii persoanelor vârstnice şi sectorului medical.

Polonia duce lipsă de forţă de muncă specializată, mai ales în sectoarele tehnologiei informaţiei, medicinei şi construcţiilor, a explicat Stanislaw Szwed.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?