Poliţistul, uimit la volan. Şoferiţa gonea pe străzi şi-i făcea semne să oprească. Cine era femeia

 

O femeie şi un poliţist au inversat rolurile în viaţa reală, în SUA. Doamna conducea liniştită per străzi când, deodată, o maşină a poliţiei a trecut în mare trombă pe lângă ea. Galeria Foto.

Şoferiţa a recurs la un gest nesăbuit: s-a luat după poliţist şi a condus şi ea la fel de repede. L-a urmărit pe agent, a aşezat maşina paralel cu autoturimsul omului legii şi i-a făcut acestuia semne să oprească.

Logic, poliţistul a crezut că e vreo urgenţă, astfel că a oprit. A coborât şi a mers la maşina femeii. A întrebat-o ce s-a întâmplat, iar aceasta i-a răspuns că l-a urmărit pentru că mergea prea repede. Îl roagă să conducă mai prudent, întrcât şi-a dat seama că nu se află în misiune, pentru că nu avea semnalele luminoase şi acustice activate. Agentul a reacţionat civilizat şi i-a spus că a înţeles.

Cei care au văzut faza pe reţelele de socializare au criticat-o pe femeie pentru gestul ei lipsit de înţelepciune. Cum a reacţionat poliţistul, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?