Polițiștii sibieni sunt fericiți. Decizia luată de instanța de judecată

 

Actul prin care Primăria Sibiu a interzis protestul polițiștilor ce ar fi avut loc în ziua Summitului din 9 mai, în Piața Mare, a fost anulat de un complet de judecată de la Tribunalul Sibiu.

Astfel, Sindicatul Național al Polițiștilor din România „DECUS” și asociația „Evoluție în instituție” au avut câștig de cauză într-o primă instanță, conform realitateadesibiu.net.

În aceste condiții Primăria Sibiu trebuie să plătească suma de 2.500 de lei daune morale și suma de 800 de lei cheltuieli parțiale de judecată.

Vineri, 11 octombrie, un complet de judecată din Sibiu a anulat decizia prin care Primăria Sibiu a interzis protestul polițiștilor ce ar fi trebuit să aibă loc în data de 9 mai, ziua în care, la Sibiu, s-a desfășurat Summitul Șefilor de State și Guverne din Uniunea Europeană. Decizia nu este una definitivă. Recursul se poate face în 15 zile de la data comunicării sentinței.

Citește mai multe pe realitateadesibiu.net!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?