Poliţiştii din Caracal au devenit recent extrem de prompţi: amendează oamenii de la casa ucigaşului

 

Poliţiştii din Caracal au devenit recent extrem de prompţi. Mai nou, îi iau la secție și îi amendează pe cei care se strâng în fața casei lui Gheorghe Dincă, din Caracal. Motivul? Protestează și le aduc injurii agenților. 

Libertatea.ro relatează cazul unei femei, din Deveselu. Aceasta a fost ridicată de cinci polițiști și a primit 300 de lei amendă, după ce le-a strigat agenţilor "Să vă fie rușine”.

Femeia povesteşte: "La secție, erau mai mulți oameni aduși din aceleași motive ca și mine. M-au pus să dau declarație, într-o cameră din subsolul Poliției.” La rândul lor, oamenii legii susțin că femeia de 50 de ani, citez, "a adus injurii și expresii jignitoare organelor de poliție, fără a avea un motiv întemeiat și a lezat onoarea și demnitatea polițiștilor”.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Doina
04 Aug 22:13
Va-ti lezat voi singuri onoarea si demnitatea si acum o lezati si mai rau. Onoarea si demnitatea nu se apara aplicand amenzi, se castiga prrin atitudine adecvata fata de criminali, hoti, nu fata de oameni corecti care protesteaza pe buna dreptate. Nici acum nu a-ti invatat nimic si nici o speranta sa mai invatati ceva. Cinci politisti sa ridice o femeie.......Pentru criminal cati va trebuiau...500?
Răspunde
0 0
Doina
04 Aug 22:12
Va-ti lezat voi singuri onoarea si demnitatea si acum o lezati si mai rau. Onoarea si demnitatea nu se apara aplicand amenzi, se castiga prrin atitudine adecvata fata de criminali, hoti, nu fata de oameni corecti care protesteaza pe buna dreptate. Nici acum nu a-ti invatat nimic si nici o speranta sa mai invatati ceva. Cinci politisti sa ridice o femeie.......Pentru crtiminal cata va trebuia...500?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?