Poliţiştii care "l-au scăpat" pe colegul pedofil, acuzaţí din nou că nu-şi fac treaba (VIDEO)

Polițiștii au ratat definitiv probe dintr-un dosar pentru că nu s-au deranjat să meargă la o distanță de 500 de metri de secție pentru a lua niște imagini de pe camerele de supraveghere. Asta susține un bucureștean căruia i-a fost incendiată casa. S-a întâmplat în zona secției 18, aceeaşi care nu l-a cercetat nici pe polițistul pedofil Eugen Stan când fusese acuzat de agresiune sexuală. Potrivit Realitatea TV, în imaginile pe care poliția nu le-a folosit în anchetă se vede cum doi tineri aruncă pocnitori pe geamul deschis al apartamentului de la demisol, după care o rup la fugă. În câteva minute, încăperea în care au bubuit petardele se transformă în scrum. 

Chiar dacă totul a fost surprins de camerele de supraveghere, polițiștii nu s-au obosit să solicite imaginile de la firma care asigura mentenanța camerelor. Între timp, în cele trei luni, ele s-au șters, fiind înregistrate filmările mai recente. Au rămas doar cadre trase de păgubit cu telefonul de pe monitor. Nici măcar acestea nu au fost solicitate de poliție.

Mai mult, poliţistul căruia i-au fost arătate s-a certat cu victima, pe motiv că legea nu le permite să facă nimic. După incident, tânărul a fost de mai multe ori la secție ca să se intereseze de stadiul dosarului, dar de fiecare dată a fost trimis la plimbare.

În plus, în filmările cu camera ascunsă făcute în sediul secţiei de poliţie surprind haosul organizatoric, ofiţerul se serviciu fiind practic incapabil să prezinte programul colegilor săi.

Într-un răspuns pentru Realitatea TV, Poliția Capitalei susține că a depistat doi suspecți minori. Polițiștii mai spun că există în dosar imagini de pe camerele de supraveghere. În realitate însă, imaginile poliției îi surprind pe minori la mare distanță de incendiu, în timp ce fugeau, nu când comit fapta de distrugere. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?