Poliţia şi Jandarmeria măsuri excepţionale pentru mitingul PSD. Vor fi şi jandarmi cu arme anti-tero

 

Măsuri excepţionale de securitate pentru mitingurile de azi. Un elicopter al Poliției va survola Capitala. Pe lângă mitingul PSD, în Bucureşti se vor desfăşura alte 13 evenimente, printre care Marşul Diversităţii de pe Calea Victoriei, adunări publice pentru unirea cu Republica Moldova şi Marşul Normalităţii organizat de Noua Dreaptă. Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, a declarat că cei care vin la miting nu trebuie să aibă la ei obiecte ascuţite, contondente, şi totodată, este important să ştie că au şi drepturi, dar şi libertăţi. Pe de altă parte, de data acesta Jandarmeria nu va mai face estimări. Totodată, vor exista şi jandarmi cu arme anti-tero, pentru a contracara eventuale ameninţări şi pentru a asigura protecţia. 

Astăzi are loc mitingul PSD împotriva abuzurilor la care Liviu Dragnea şi-a propus să aducă sute de mii de oameni chiar în Piaţa Victoriei, pentru a manifesta "Pentru prosperitate, nu pentru securitate". Lideri din partid au vehiculat cifre uriaşe: ar putea veni 400 000 de oameni la mitingul care denunţă abuzurile din justiţie, dar şi "statul paralel". Practic, după cum a spus Liviu Dragnea: "Va fi un miting foarte mare". Ce e drept, organizat de PSD, chiar dacă tot PSD este la guvernare. Realitatea.net şi Realitatea Tv vă vor ţine la curent, pe parcursul întregiii zile, cu toate datele legate de mitingul de amploare.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?