Poliţia a împânzit ţara de radare. Care sunt cele mai supravegheate zone

 

Poliția Română intensifică acțiunile pe principalele drumuri naționale și autostrăzi, pentru prevenirea evenimentelor rutiere și pentru depistarea celor care pun în pericol siguranța traficului, conducând cu viteză excesivă.Polițiștii vor utiliza autospecialele inscripționate sau neinscripționate, dotate cu aparatură de măsurare a vitezei de deplasare, dar și pistoalele — radar cu laser.

O atenție deosebită va fi acordată Drumului Național 2 București — Bacău-Suceava-Siret.

Respectați limita legală de viteză pentru fiecare segment de drum! Valoarea vitezei și imaginea mașinii, cu numărul de înmatriculare vor rămâne înregistrată pe cardurile de memorie ale aparatelor radar în mișcare, montate pe autospeciale inscripționate sau neinscripționate ori pe ale pistoalelor-radar cu laser ('TruCAM'), care pot înregistra viteza unui vehicul de la o distanță de peste un kilometru.

Aceste radare sunt mijloace tehnice certificate sau omologate și verificate metrologic, însă polițistul nu este obligat să vă arate aceste atestări.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?