Poliţia de Frontieră, anunţ de ultimă oră despre mitingul diasoprei

 

Poliţia de Frontieră vine cu precizări importante în legătură cu zecile de mii de români care sosesc zilnic în ţară, mulţi dintre ei cu intenţia de a participa la mitingul diasporei ce va avea loc vineri, în Piaţa Victoriei. Poliţia de frontieră nu face estimări privind numărul de persoane care sosesc în România pentru a participa la evenimente publice sau alte activităţi, cetăţenii români şi ai UE nefiind întrebaţi asupra acestui fapt, precizează IGPF într-un comunicat transmis joi AGERPRES.

"Situaţia publicată în această dimineaţă pe site-ul instituţiei este o informare transmisă zilnic în legătură cu numărul de persoane, cetăţeni români şi străini, care au intrat/ieşit în/din România în ultimele 24 de ore. Cifra de 221.700 reprezintă numărul total al persoanelor, de toate cetăţeniile, care au intrat şi au ieşit în/din ţară în ultimele 24 de ore, nu doar numărul cetăţenilor români care au intrat în România," se spune în comunicat IGPF.

Pentru comparaţie, Poliţia de Frontieră a prezentat şi datele din ziua de 8 august a anului trecut. Atunci au intrat şi au ieşit din România un număr de 196.600 de persoane.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?