Polițiștii, pedeapsă incredibilă pentru doi bărbați care au aruncat un frigider stricat într-o râpă

 
Polițiștii, pedeapsă incredibilă pentru doi bărbați care au aruncat un frigider într-o râpă
Polițiștii, pedeapsă incredibilă pentru doi bărbați care au aruncat un frigider într-o râpă
Polițiștii, pedeapsă incredibilă pentru doi bărbați care au aruncat un frigider într-o râpă Polițiștii, pedeapsă incredibilă pentru doi bărbați care au aruncat un frigider într-o râpă Polițiștii, pedeapsă incredibilă pentru doi bărbați care au aruncat un frigider într-o râpă

Polițiștii au luat o decizie incredibilă, după ce au văzut cum un bărbat aruncă un frigider stricat într-o râpă. Întregul episod, în GALERIA FOTO.

Poliția spaniolă a identificat un bărbat care s-a filmat în timp ce "reciclează", după cum s-a lăudat chiar el, un frigider stricat. Într-un filmuleț postat pe o rețea de socializare chiar de bărbat se vede cum acesta dă jos frigiderul dintr-o dubiță, îl împinge și, când ajunge în fața râpei, îi dă drumul.

Pe fundal se aude cum acesta râde împreună cu un alt bărbat care filma scena. "Hai să reciclăm! Ia să vedem de câte ori se rostogoloește până jos!", se aude în video.


În aceeași zonă, spun polițiștii, s-a mai găsit și o mașină de spălat care a avut aceeași soartă.

Ancheta pornită imediat a scos la iveală detalii halucinante! O firmă care se ocupă cu livrarea de electrocasnice se pare că a ales să scape de aparatele vechi în acest fel. Patronul firmei, pe a cărui proprietate au fost găsite alte 50 de mașini de spălat care, cel mai probabil, ar fi fost aruncate în același loc, este, în prezent, cercetat de oamenii legii pentru "crime împotriva mediului".

După ce i-a prins pe făptași, poliția a postat la rândul său un filmuleț în care se vede cum cei doi sunt puși să aducă frigiderul sus, rostogolidu-l.

În Spania, amenzile pentru aruncarea gunoiului în locuri nepermise pot ajunge la 1.500 de euro.  

Întregul episod, în GALERIA FOTO.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?