Podeaua unui tren care circula în Teleorman s-a prăbuşit, în mers! Clipe de groază pentru pasageri

Podeaua unui tren care circula în Teleorman s-a prăbuşit, în mers! Clipe de groază pentru pasageri!
Podeaua unui tren care circula în Teleorman s-a prăbuşit, în mers! Clipe de groază pentru pasageri!
Podeaua unui tren care circula în Teleorman s-a prăbuşit, în mers! Clipe de groază pentru pasageri! Podeaua unui tren care circula în Teleorman s-a prăbuşit, în mers! Clipe de groază pentru pasageri! Podeaua unui tren care circula în Teleorman s-a prăbuşit, în mers! Clipe de groază pentru pasageri!

Singurul tren care face legatura intre Alexandria si Zimnicea, din judetul Teleorman, s-a dezintegrat, luni dimineata, informeaza trnews.ro. Trenul are un singur vagon iar podeaua s-a rupt in timpul mersului.Luni dimineata, trenul care venea de la Zimncea si se indrepta spre Rosiori s-a dezintegrat. La propriu! In apropiere de Smardioasa, o bucata din podeaua singurului compartiment s-a rupt. In cateva secunde, tot vagonul a fost cuprins de zapada.

Calatorii, 6 la numar, au intrat in panica si i-au semnalat conductorului problema. Si, cum romanul e inventiv si se pricepe la orice, acesta a ‘carpit’ podeaua si a continuat calatoria pana la destinatie. La scurt timp dupa aceasta intamplare, CFR Calatori a anuntat ca suspenda mai multe trenuri. Printre ele si cele din judetul in cauza.

Potrivit unei informari a CFR Calatori, au fost anulate trenurile rutele Rosiori Nord – Turnu Magurele si Rosiori Nord – Zimnicea, informeaza presa din Teleorman.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?