Poate un site să înlocuiască PISICA?

A apărut un site unde puteți asculta în mod continuu torsul pisicii: Purrli. Creatorul acestuia este dezvoltatorul și designerul de sunet din Belgia Stéphane Pigeon.Potrivit lui Stéphane, care a creat anterior generatorul online de zgomot myNoise, el era rugat deseori să adauge și torsul pisicii. Aşa că, în glumă, a realizat site-ul și s-a dovedit că acesta nu numai că e interesant, dar și util.

"Torsul pisicii este unul dintre cele mai plăcute sunete. Acesta calmează şi scade nivelul de stres. Pentru oameni contează nu numai sunetul, dar şi prezenţa pisicii. Purrli încearcă să recreeze această senzaţie", spune creatorul.

Utilizatorul poate personaliza opțiunile torsului, cum ar fi frecvența, viteza, volumul, tonul și chiar distanța. În plus, există o lumină de fundal receptivă la ritmul sunetelor. Toate acestea ajuta la obținerea unei simulări a prezenței reale a pisicii.

Se ştie că pisicile au un efect terapeutic extraordinar, putând fi de ajutor persoanelor care suferă de afecțiuni ale inimii. Potrivit oamenilor de știință, prezența unei pisici reduce semnificativ riscul de a avea infarct.

sursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?