PNL se reuneşte în Consiliul Naţional al PNL, la Palatul Parlamentului. Ce decizii se vor lua

 

Liberalii se reunesc astăzi la Palatul Parlamentului în Consiliul Naţional al PNL, în care se adopta oficial criteriile de integritate, Ilie Bolojan va fi numit în funcţia de secretar general unic al partidului, iar Cătălin Predoiu în funcţia de lider al PNL Bucureşti.

De asemenea, liberalii vor adopta o rezoluţie prin care candidaţii la primării vor fi şi şefi de organizaţii.

O decizie care pare că în unele cazuri va rămâne doar pe hârtie, în condiţiile în care de exemplu, momentan, la Bucureşti, Cristian Buşoi candidează din partea partidului la alegerile pentru Primăria Capitalei, dar şeful de organizaţie este Predoiu.

„În octombrie-noiembrie a fost un sondaj mare al INSCOP, pe 4. 200 de subiecți, iar concluzia privind Primăria a fost că cel mai mare potenţial l-ar avea candidatura mea”, a spus Buşoi, într-un interviu pentru Adevărul, în care argumenta de ce a fost desemnat candidat al partidului pentru Primăria Capitalei. În privinţa candidaţilor la sectoare, cel mai probabil, aceştia vor fi desemnaţi la finalul lunii ianuarie, conducerea partidului nefiind mulţumită de toate opţiunile existente.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?