PNL îl taxează pe Dragnea: Spectacol grotesc la Cotroceni!

 
Raluca Turcan: La revedere, guvernare PSD! Victor Ponta a devenit premier ilegitim
Raluca Turcan: La revedere, guvernare PSD! Victor Ponta a devenit premier ilegitim

,,Îi solicit lui Liviu Dragnea să nu se mai ascundă în spatele unor foști deținuți politici. Nu a făcut nimic pentru ei. Nu are niciun drept să se folosească de suferința acestor oameni. Ei nu au fost deținuți pentru că au fost infractori, ci pentru că au luptat pentru libertate și dreptate într-un regim criminal și ilegitim'', scrie, pe Facebook,  Raluca Turcan.,,Dacă are curaj, ar trebui să se prezinte în fața judecătorilor și să se apere bărbătește! Se tot ascunde ba după fusta Vioricăi Dăncilă, ba după biroul lui Florin Iordache, ba în spatele unor uși bine închise în care se tot scriu proiecte de OUG-uri pe justiție'', mai scrie depuatata liberală.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
mihai
12 Apr 18:27
maimutelor l-i se pare ca Lazar e taticul lor, de ce? pentru ca, fiindca, DE AIA.
Răspunde
0 0
mihai
12 Apr 18:23
Kil Bil este nevinovata, combinatorii din spate sunt de blamat, subteranul inca stapaneste Romania, canalizarea este casa lor.
Răspunde
0 0
Daca am devenit oameni,am depăsit mitocănia Nu peste tot si nua peoriunde !
12 Apr 18:01
Dl Iohnneil la întrebarea „Mai grotesc dacat intreg pesedeul ce poate fi?” ati aflat cine ?Mai insistați,daca nu vă ajut eu,căutati prin jurul dv !
Răspunde
0 0
xyz
12 Apr 18:00
Uite cine vorbeşte, dăncila PNL-ului !
Răspunde
0 0
mihai
12 Apr 14:47
la maimute l-i se pare grotesc ca un comunist sa conduca justitia si mai grotesc considera ca e perfect. grotesc este ce au patit oamenii aia pe care nu-i apara nimeni Kil Bil, de maimute obosite ne-am saturat.
Răspunde
0 0
johnneil
12 Apr 12:41
Mai grotesc dacat intreg pesedeul ce poate fi?
Răspunde
0 0
Cătați detinuti politica actuali sau ii creati ,doamna ?
12 Apr 12:32
Vedeti doamna Țurcan,fiecare orânduire are deținutii ei politici.Comunistii au fost arestati de liberali /Dej,Apostol,Stoica,Ceausescu/partidul lor că facea parte din Internatională,/ hei ce vremuri ”/desfiintat;Comunistii au arestat si ei pe Brătieni,pe Maniu, pe Coposu si le-a desființat partidele;voi ,acum ,luptati ,conform traditiei,sa arestati adversarii,numai ca nefiind la putere,apelati la DNA si plutonele de executie/vorba lui Cristoiu/pentru a face detinuti politici din dl Dragnea ,cand nu era cu hastagii,din dl Ponta,mai vreti ?„Dar iubirea de mosie e un zid /Care nu se înfioară.de-a ta spaimă ,Baizid”.Apropo.Ceausescu nu a avut detinuti politici,pe dezidenti orîi interna la spitalul 9,or ii condaamna pentru trafic de blugi,sau ca a stiut de doua angajate de primărie....Ce soarta ti-a harăzit si Dumnezeu ,tara mea ,tara mea !Tara mea de glorii ,tara mea de foc !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?