PNL, despre anunțul PSD: „Tot Dragnea conduce și acum Guvernul României!”

 
Dana Gîrbovan
Dana Gîrbovan

Prima reacție a PNL după propunerea PSD pentru Ministerul Justiției! „Tot Dragnea conduce și acum Guvernul României. Ce nu i-a reușit lui Liviu Dragnea acum doi ani jumătate, să o numească pe Dana Gîrbovan în fruntea Ministerului Justiției, îi iese acum, în august 2019, prin schimbarea Anei Birchall, prin controversata decizie CEx a PSD, culmea, pe data de 23 august”, afirmă vicepreședintele PNL Gigel Știrbu. 

Deputatul Gigel Știrbu susține că Gîrbovan este o apropiată a lui Liviu Dragnea, care se străduia de mai bine de doi ani să o facă șefă a Justiției românești, pentru a-l scăpa de pușcărie.

Vicepreședintele PNL  precizează și că după ce DNA a deschis un dosar privind adoptarea și ulterior abrogarea controversatei OUG 13,în 2017, „Dana Gîrbovan califica ancheta DNA drept "un derapaj" și cerea "o analiză serioasă la nivel de sistem pentru a se stabili care au fost cauzele unui astfel de derapaj".

„23 august, fosta zi națională a României, acum 30 de ani, poate fi considerată o zi de tristă amintire acum, și mai mult, dar și un nou reper pentru faptul că PSD este demnul urmaș al Partidului Comunist Român, prin moștenirea și aplicarea vechilor metehne tributare”, mai scrie Gigel Știrbu în postarea de pe Facebook.

„După ce a distrus toate echilibrele economice, cum numai un dușman al României ar fi putut-o face, preocuparea PSD nu este alta decât să încerce, în continuare, să blocheze Justiția să-și facă treaba. (...) Este evident pentru români faptul că acest Guvern și majoritatea PSD-ALDE nu vor, cu disperare și dispreț, decât să-și bată joc de cetățeni și să pună în aplicare doar decizii și numiri controversate, pentru a-și scăpa pielea în fața justiției, de abuzurile abominabile pe care le-au săvârșit în ultimii ani”, își încheie deputatul liberal mesajul.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Independența justției,nu insemnă să sburde abuzul nepedepsit,iar ministrul independent este un Don Qijote modern!
25 Aug 05:05
PNL este un partid ciudat ,ca si USR,ei au doar contre,nu au propuneri.Liderii lor mai spun si prostii.Un guvern,care aplică o politică ,aprobată prin alegeri de popor,nu poate conduce jumătate de tara cu ideologia democrată,jumătate cu mister Niet !Justiția social democrată trebuie să asigure respectarea drepturilor omului,răspunderea peste tot -inclusiv la judecători si procurori-pentru abuzuri,procesele să se fundamenteze pe baza principiilor universale ale dreptului,iar contribuția justiției -istorică,de altfel-este la inlăturaea dezbinării sociale ,la micro si macro social.Parlamentul nesigur si timorat,ar trebui să incrimineze faplele de dezbinare socială,prin incriminarea huliganismului politic,atât de drag PNL.Doamna Gârbovan vrea sa faca spații de judecată si să micsoreze dosarele in instanțe ,pe când un ministru trebuie sa fie un Robespierre călare,nu un Don Qijote modern.Cu reusita Dragnea,justiția si-a dat măsura abuzului.Il vreti continuat ,dle Orban ?Credeti că vă ocolesc relele,dacă sunteți uns cu mir ?
Răspunde
0 0
Vlad
24 Aug 12:50
Nu mai intereseaza pe nimeni de Greco si Comisia pi.zdii din Venetia, ingrijorarile au trecut , Dragnea e pa, nu am mai auzit de Timerman, Junker, si ambasadele pu.lii la gramada cu ingrijorari de-indoare in coor,uri acum. Calea e deschisa deja, contractele cu Romania au inceput sa se deruleze, banii se misca, bancile duduie, nu mai da nimeni 2 bani pe acele rapoarte facute pentru ingroparea lui Dragnea.
Răspunde
0 0
Puiu
24 Aug 08:08
Avand in vedere CV ul de mai sus ,cu actiunile respective,nu cred ca e cazul ca femeia din imagine sa fie ministrul justiției.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?