Ploile au afectat 15 localităţi din şase judeţe

 
Foto: financiarul.ro
Foto: financiarul.ro
Ploile au afectat, în ultimele 24 de ore, opt localităţi din cinci judeţe, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, care informează că au fost avariate mai multe linii electrice, iar câteva drumuri au fost blocate.

În judeţul Cluj, au fost afectate o linie electrică de medie tensiune şi două posturi de transformare în zona localităţii Belişul Vechi.

În Bihor, au fost afectate sau avariate parţial 4 linii electrice de alimentare şi 15 posturi de transformare în zona localităţilor Aleşd, Ştei şi Coada Lacului. Drumul forestier între Barajul Leşu şi Coada Lacului a fost blocat.


În Caraş-Severin, au fost afectate sau avariate două linii electrice de alimentare şi 27 posturi de transformare în localităţile Văliug şi Semenic.

În judeţul Sălaj, au fost blocate drumurile din comuna Buciumi (limita cu judeţul Cluj), iar drumul judeţean DJ 108 A este greu accesibil (se circulă pe un singur sens) pe o lungime de aproximativ 1,5 kilometri din cauza căderilor de copaci pe partea carosabilă.

În judeţul Maramureş, a fost afectată o linie electrică de alimentare dintre municipiul Baia Mare şi staţiunea Izvoare pe o lungime de 2 kilometri. Drumul judeţean 183 între localităţile Baia Mare si Staţiunea Izvoare a fost blocat pe o lungime de aproximativ 2 kilometri.

Trei linii de medie tensiune din judeţul Argeş şi 16 puncte de transformare au fost afectate în urma precipitaţiilor abundente din ultimele 48 de ore. Echipele de intervenţie ale CEZ Electrica au încercat să remedieze defecţiunile, astfel încât în cursul după-amiezii de marţi să fie reluată furnizarea de energie electrică.

Potrivit informaţiilor centralizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş în comuna Pietroşani, satul Retevoieşti precipitaţiile au afectat două linii de medie tensiune şi zece posturi de transformare.

În localitatea Ciomăgeşti, ploile au afectat o singură linie de medie tensiune şi şase posturi de transformare. În comuna Mihăeşti, s-a înregistrat viitură pe râul Târgului, care a afectat parţial terasamentul drumului DJ 738, dar şi un pod.

Şi în Piteşti au fost probleme în urma ploilor abundente, întrucât mai multe canale s-au înfundat în cartierele Trivale, Prundu şi Găvana.

Un pod din comuna argeşeană Brăduleţ - zona Paşaleanga a fost afectat de o viitură, marţi dimineaţă, ca urmare a creşterii debitului râului Vâlsan, iar câteva locuinţe din oraşele Curtea de Argeş şi Câmpulung au fost inundate din cauza precipitaţiilor abundente.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?