Player-ul care redă filmele direct de pe Torrent

 

Deşi un astfel de program oferă vădit conţinut ilegal, Popcorn Time va intra în istore ca primul player care redă filme direct de pe torrent, scrie playtech.ro.Am fost foarte surprins astăzi când am aflat că a apărut un program care nici măcar nu te mai trece prin ,,travaliul” de a aştepta să descarci filme de pe torrent pentru simplul fapt că ţi le redă direct de pe aceeaşi platformă.

Popcorn Time este un player de filme ca oricare altul la prima vedere, cu mica excepţie că vă oferă din start o librărie foarte mare de titluri, similar cu Netflix sau SeeNow şi că sursa acelor filme este complet ilegală. Partea bună? Nu necesită nici un fel de abonament. Aproape toate filmele sunt disponibile la calitate HD, 720p sau 1080p. Multe dintre ele includ şi titrare în engleză, franceză, germană şi altele. Pentru că nu se poate altfel, librăria de titluri se va actualiza în permanenţă.


Pentru a descărca programul este suficient să accesaţi adresa http://getpopcornti.me/. Momentan, player-ul este disponibil pentru Windows, OS X şi Linux. După ce aţi ales un titlu, partea de redare efectivă funcţionează foarte bine. Trebuie doar să aşteptaţi câteva secunde de încărcare a unei memorii tampon. Din acel moment, am observat că şi la derularea prin film nu sunt probleme. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
3 0
13 Mar 12:05
N-as spune ca e primul player de genul asta si nici macar cel mai bun. Vezi XBMC, player in versiune stabila, disponibil pentru mai multe sisteme de operare (inclusiv Android) si cu subtitrari in limba romana.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?