Planul construirii primului oraş de pe Marte a fost divulgat. Ce ţară doreşte colonizarea planetei

Emiratele Arabe Unite şi-au anunţat planurile cu privire la construirea primului oraş de pe Marte. EAU susţine că oraşul va fi construit până la sfârşitul anului 2117, anunţul a fost făcut în cadrul World Government Summit în prezenţa reprezentanţilor a 138 de guverne.Ţara bogată în petrol şi-a anunţat planurile cu privire la colonizarea planetei Roşii în următorii zece ani, informează Dailymail.

Proiectul Marte 20117 a fost anunţat de Shaikh Mohammad Bin Rashid Al Maktoum, vice-preşedinte şi prim-ministru al EAU. Proiectul va explora posibilităţile călătoriei oamenilor către Marte , crearea energiei şi a hranei pe Planeta Roşie. O prezentare virtuală a proiectului a fost realizată în timpul anunţului.

,,Colonizarea altor planete este un vis măreţ al omenirii. Noi dorim să contribuim la eforturile ce vor duce la îndeplinirea acestui vis,'' a declarat Shaikh Mohammad Bin Rashid.

Aceştia au susţinut că EAU este printre cele nouă ţări care investesc în descoperirea spaţiului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?