Planta care vindecă orice boală şi este pomenită în Coran. Tu o folosești?

 

Sămânța de chimen negru este un aliment care stimulează puternic întregul sistem imunitar și este un ucigaș natural al celulelor canceroase.

În culturile arabe, chimenul este supranumit ”sămânța binecuvântării” și se crede că profetul Mohammed a spus că semințele de chimen negru ”sunt un remediu pentru toate bolile, mai puțin pentru moarte”.

În urma unor studii efectuate, specialiștii susțin că această plantă este printre puținele substanțe din lume care ajută la prevenirea diabetului. De asemenea, semințele miraculoase ajută la scăderea în greutate, previn dezvoltarea cancerului de colon, căderea părului, luptă cu infecțiile puternice, dar și cu afecțiunile virale.

Potrivit doctorulzilei.ro, chimenul negru, combinat cu usturoiul, sprijină sistemul imunitar.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Vasilica
25 Apr 09:45
Si urina de camila este un tratament eficient conform coranului! Orice boala e vindecabila cu urina de camila conform profetului suprem.
Răspunde
0 0
Vicinious
25 Apr 09:12
Da nu stiu daca ma intereseaza ce scrie in coran! Incepeti si voi cu manipularile pro musulmane??
Răspunde
0 0
altVasile
25 Apr 08:03
Chimenul apare, menționat în două pasaje diferite, și în Biblie.

”Oare, după ce a netezit faţa pământului, nu aruncă el măzăriche şi seamănă chimen? Nu pune el grâul în rânduri, orzul într-un loc deosebit şi alacul pe margini?” Isaia 28:25

”Vai de voi, cărturari şi farisei făţarnici! Pentru că voi daţi zeciuială din izmă, din mărar şi din chimen şi lăsaţi nefăcute cele mai însemnate lucruri din Lege: dreptatea, mila şi credincioşia; pe acestea trebuie să le faceţi, şi pe acelea să nu le lăsaţi nefăcute.” Matei 23:23
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?