Plângere penală pe numele lui Raed Arafat, după apariția noilor imagini de la Colectiv

 
Anunţ important făcut de Raed Arafat în caz de cutremur major

Plângere penală pe numele lui Raed Arafat şi a şefilor din ISU, Orlando Şchiopu şi Mihai Guţă. Grupul civic Reset Iaşi cere Parchetului General să demareze o anchetă penală împotriva celor trei, după publicarea ultimelor imagini din seara de 30 octombrie 2015, de la Colectiv. 

,, Considerăm că privarea anchetatorilor de imaginile apărute în presă reprezintă un caz de obstrucționare a justiției și motiv suficient pentru începerea urmăririi penale a celor de mai sus.

Am știut cu toții cât de haotică a fost intervenția, am suspectat din primul moment lipsa de profesionalism și de empatie a „salvatorilor”, iar probele video au confirmat bănuielile noastre. Totodată, constatăm, încă o dată, că statul nu ne poate sări în ajutor nici măcar printr-un exercițiu de compasiune față de un muribund.

Suntem singuri și ne avem doar pe noi ! Ne-am demonstrat că strigătul nostru de furie și solidaritatea noastră pot (re)construi țara în care vrem să trăim'', scrie, pe Facebook, Grupul civic Reset Iaşi.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Problema sint babuinii lesinati si analfabeti plasati peste tot !!!
26 Oct 11:39
De gasca infractionala ! Au creat un stat paralel cu acesti babuini cu care ascund realitatea si tot ce nu este “frumos” din punctul lor de vedere. Tragic este ca NIMIC NU SE IMBUNATATESTE si se degradeaza constant tot mai mult pina se ajunge ca nu se mai poate recupera nimic, o tiganie.
Răspunde
0 0
Vantu V.
25 Oct 19:02
Va iesi un mare blufsi de aici, ptr ca si justitia isi face treaba ca si pompierii lui arahat!
Răspunde
0 0
Paine si circ in Romanica
25 Oct 18:55
Epoletii o incearca iar cu Arafat acum pe fondul alegerilor. Interesul este sa intre un serviciu de Ambulanta evident privat care sa deconteze cheltuielile direct la stat ca pe vremea lui Basescu cand au incercat cu BGS. Se vor arde iar, lumea nu este toata proa.sta, nu merg toti ca mieii la taiere.
Răspunde
0 0
Csaba K.
25 Oct 13:57
Foarte trist ce se intampla in tara asta! Pana si aceasta tragedie INTANGIBILUL arafat o transforma in subiect electoral?! Ca s-a ciumat rosu si El, este lesne de inteles, dar sa-si riste si bruma de reputatie ca sa nu-i strirbeasca "imaginea" ciumei rosii si a proastei natiunii -imagine care oricum este praf- este prea m ult....STOP!!! Asa nu se m ai poate!!! Du-te dom'le si da cu subsemnatul la DNA, nu mai face gargara...tu, si INCOMPETENTII tai!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?