Plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea

 
Liviu Dragnea, mutare bombă
Liviu Dragnea, mutare bombă

Mișcarea civică Inițiativa România a depus luni, la Parchetul general, o plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză de comiterea infracțiunii de conflict de interese în cazul delegării către Florin Iordache a atribuțiilor de președinte al Camerei Deputaților pentru ca acesta să sesizeze Curtea Constituțională  în legătură cu revizuirea sentințelor sau eliminării din dosare penale a unor probelor, sub pretextul existenței unor protocoale de colaborare între parchete și SRI.Scopul a fost ca Iordache să sesizeze Curtea Constituțională în legătură cu revizuirea sentințelor sau eliminării din dosare penale a unor probe, sub pretextul existenței unor protocoale de colaborare între parchete și SRI.

Pe 8 octombrie 2018, Liviu Dragnea și-a delegat pentru o singură zi atribuțiile de președinte al Camerei lui Florin Iordache, vicepreședinte al acestui for. În aceeași zi, Iordache a sesizat Curtea Constituțională a României și a cerut ca inculpații care au fost "lezați" de protocoalele dintre parchete și SRI să-și poată obține “recunoașterea drepturilor încălcate și remedia vătămările produse”. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Statul Paralel
13 Nov 09:00
Protejararea si favorizarea infractorilor pulitici, si a celor care beneficiaza de legile date de primii, trebuie sa inceteze, iar interesul poporului si al cetateanului roman trebuie sa primeze !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?