Îi livra de mult pizza unui bătrân care trăia în rulotă. A intrat acolo, dar a rămas şocată

 

Angela Nguyen, o americancă a cărei job este să livreze pizza la domiciliu, i-a salvat, practic, viaţa unui bătrân de 76 de ani, care trăia într-o rulotă.  Galeria Foto 

Lee Haase, un bărbat care nu mai are pe nimeni pe lume, şi-a pierdut casa în urma unei furtuni foarte puternice. S-a mutat într-o rulotă, unde a trăit la limita existenţei. Comanda pizza în fiecare sâmbătă, iar Angela Nguyen i-o livra. După o vreme, angajata pizzeriei a fost curioasă să vadă condiţiile în care locuia omul. A intrat în rulotă, a rămas şocată. Bătrânul nu avea toaletă, nu avea bucătărie, îşi ducea existenţa în condiţii mizere, din cauza sărăciei.

Femeii i s-a făcut milă şi a demarat o campanie umanitară. A reuşit să strângă 32.000 de dolari şi să-i cumpere bătrânului o casă. Acum, omul trăieşte în condiţii decente şi se poate bucura de pensie.

Cum arăta interiorul rulotei, în Galeria Foto şi în clip.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
RAILEANU
26 Jun 12:18
FELICITARI D-NEI CARE A FACUT O FAPTA UMANITARA EXTRAORDINARA.
AR TREBUI CA FIECARE OM SA POATA AJUTA UN APROAPE AFLAT LA GREU.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?