Pivniţa de sub casa lui Benjamin Franklin ascundea ceva groaznic. "A fost un criminal?"

 

Benjamin Franklin (1706, Boston - 1790) este una dintre cele mai cunoscute personalități din istoria Statelor Unite, unul din Founding Fathers, diplomat, om de știință, inventator, filozof, profesor și om politic. Galeria Foto.Franklin a elaborat prima teorie generală cu privire la fenomenele electrice. A introdus notarea corpurilor electrizate cu + și -, remarcând că există doar două tipuri de sarcini electrice.

O altă invenție a sa o constituie roata electrică, care a semnificat descoperirea posibilității de a transforma, în mod continuu, energia mecanică în energie electrică.

Casa din Londra a lui Benjamin Franklin a stârnit numeroase controverse. La sute de ani distanţă de la moartea inventatorului, actualii proprietari ai reşedinţei au dorit o renovare generală a casei. Astfel, sub podea au găsit o pivniţă secretă, iar ce era în  interior i-a speriat: rămăşiţe umane. 

Şi-au pus întrebarea dacă Franklin a fost un criminal în serie. Explicaţia logică pentru resturile de cadrave pe care le-au găsit a fost că Benjamin Franklin şi colegii lui conduceau experimente pe cadavre, pe care le luau de la morgă. În acele vremuri, disecarea cadavrelor era considerată un sacrilegiu, motiv pentru care Benjamin Franklin ar fi făcut unele teste şi experimente în pivniţă, în secret.

Ce au găsit în pivniţa lui Benjamin Franklin, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?