Dormea cu un piton încolăcit în jurul ei. Reptila nu mai mânca. A aflat motivul. Ce a urmat e HORROR

 

O femeie din India avea ca animal de casă un piton uriaş. Deşi părea ciudat, ea îşi iubea şarpele şi nu s-ar fi despărţit de el pentru nimic în lume.Într-o zi, pitonul a încetat să mai mănânce. Stăpâna lui a încercat să-l determine să se hrănească din nou, dar fără succes. Astfel, femeia a mers la un veterinar. Specialistul a studiat problema şi a urmat o discuţie halucinantă între cei doi.

"Şarpele tău doarme cu tine, apoi se încolăceşte în jurul tău şi după aceea se întinde pe toată lungimea lui", a întrebat-o veterinarul pe femeie.

"Da, exact aşa face", a răspuns aceasta.

"Femeie, şarpele tău nu e bolnav, ci se pregăteşte să te mănânce", a venit verdictul şocant al doctorului, care apoi a explicat: "De fiecare dată când se încolăceşte în jurul tău, el de fapt te evaluează. Vrea să ştie dimensiunile şi greutatea corpului, pentru ca apoi să te mănânce. De asta nici nu mai mănâncă, pentru că vrea să facă loc pentru o hrană de mărimea ta".

Auzin toate acestea, femeia a rămas stupefiată.

Sursa: planetapamant.com

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?