Pisica-leopard de 22.000 de dolari

 
Piaţa de animale de companie din Statele Unite propune, începând din această săptămână, un superlativ felin: cea mai mare şi mai scumpă pisică din lume, un leopard în miniatură care costă nu mai puţin de 22.000 de dolari.


Pisica Ashera este rezultatul îmbinării genetice dintre servalul african, pisica-leopard asiatică şi pisica de casă comună. Creatorul noii rase, o companie din Los Angeles specializată în crearea de rase transgenice, afirmă că Ashera poate depăşi 10 kg în greutate, este inofensivă, în ciuda colţilor ameninţători şi că-i place să fie plimbată în lesă. Firma nu va "produce" mai mult de 100 de superpisici pe an, iar pentru primele exemplare s-au găsit deja doi clienţi - o familie din Beverly Hills şi un milionar din Moscova.

Anul trecut, o companie cu acelaşi profil din San Diego a creat şi a pus în vânzare o rasă felină care nu declanşează reacţii alergice. Pisica hipo- alergenică este mai "ieftină" decât noul mini-leopard şi costă doar 3.950 de dolari.


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?