Copilul a fost filmat jucându-se cu "noul prieten". Când și-au dat seama ce e creatura, au înghețat!

 
Copilul a fost filmat jucându-se cu "noul prieten". Când și-au dat seama ce e creatura, au amuțit!
Copilul a fost filmat jucându-se cu "noul prieten". Când și-au dat seama ce e creatura, au amuțit!
Copilul a fost filmat jucându-se cu "noul prieten". Când și-au dat seama ce e creatura, au amuțit! Copilul a fost filmat jucându-se cu "noul prieten". Când și-au dat seama ce e creatura, au amuțit! Copilul a fost filmat jucându-se cu "noul prieten". Când și-au dat seama ce e creatura, au amuțit!

Un copil a fost filmat, în Spania, jucându-se cu o pisică de mare. Când și-au dat seama de pericol, au amuțit! Au postat, totuși, imaginile pe internet, strârnind valuri de comentarii. Ce a urmat? VEZI în GALERIA FOTO atașată acestui articol.

În imaginile postate pe YouTube se vede cum copilul se apropie de apă și rămâne în fața bestiei, admirând-o.

După câteva secunde, intră în apă și se întinde spre creatură, sperând să o ia în brațe. Puțin mai târziu, micuțul îi dă mâncare pește, din mână, apoi o mângâie!


Deși nu atacă oamenii, dacă sunt provocate, pisicile de mare își folosesc vârful veninos pentru a se apăra. Celebru este cazul lui Steve Irwin, vânătorul de crocodili, vedeta postului Animal Planet, care a murit după ce a fost înțepat de o pisică de mare în inimă.

Imaginile nu au rămas fără comentarii. În timp ce unii au blamat persoana care filma, acuzând-o că pune viața copilului în pericol îngâduind "jocul", alții s-au arătat mișcați de legătura care s-a format între băiețel și bestie.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?