Piaţa Basarabia din sectorul 2 va fi desfiinţată

 
Foto: metropotam.ro
Foto: metropotam.ro
Piaţa Basarabia din sectorul 2 va fi desfiinţată începând de astăzi, decizia fiind luată de edilii sectorului care sunt nemulţumiţi de nerespectarea normelor igienico-sanitare obligatorii în orice zonă agro-alimentară.
Începând de astăzi, toate tarabele şi instalaţiile care au fost destinate funcţionării pieţei vor fi dezafectate, iar trotuarul va fi eliberat de amenajările cu funcţie de comerţ, devenind exclusiv pietonal.

Cei 30 de comercianţi care vindeau mărfuri în piaţa Basarabia vor fi îndrumaţi să se mute în piaţa Morarilor, piaţa Vatra Luminoasă sau piaţa Cremeniţa şi li se va pune în vedere faptul că sunt obligaţi să respecte curăţenia la locul de comercializare a legumelor şi fructelor.


În ultima vreme, primarul sectorului 2 a primit foarte multe sesizări de la bucureşteni prin care se reclamă faptul că foarte multe gunoaie sunt aruncate peste tot în piaţa Basarabia, fapt care poate deveni un pericol pentru sănătatea consumatorilor. Deşi s-au aplicat mai multe amenzi, situaţia a continuat să persiste, motiv pentru care s-a luat decizia de desfiinţare a pieţei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?