Pharrell îl ameninţă că-l dă în judecată pe Donald Trump

 

Celebrul muzician Pharrell Williams a ameninţat că îl va acţiona în justiţie pe preşedintele Donald Trump, pentru că i-a folosit superhitul ''Happy'' într-un eveniment, la numai câteva ore după atacul armat în care 11 oameni au fost ucişi într-o sinagogă din Pittsburgh.Presa americană a preluat scrisoarea în care muzicianul de culoare îţi exprimă indignarea faţă de folosirea piesei sale "Happy", mai ales într-un context atât de tragic, potrivit Agerpres.

"În ziua în care 11 persoane au fost ucise de un naţionalist nebun aţi folosit cântecul "Happy" la un miting politic din Indiana. Nu a fost nimic "Fericit" în această tragedie petrecută în ţara noastră şi nici nu a fost acordată vreo permisiune pentru a fi folosită piesa în acest scop", notează avocatul în această scrisoare.

Avocatul a mai afirmat că Pharell "nu i-a acordat şi nici nu-i va acorda" autorizaţie lui Trump pentru a-i folosi public piesele.

Liderul de la Casa Albă a mai fost interpelat de artişi de primă mărime pentru că le-a folosit melodiile fără autorizaţie. Pe lista reclamanţilor să află The Rolling Stones, The O'Jays, Queen sau Adele.

sursă foto: pitchfork.comAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?