Petre Daea a cugetat: "Jocul pieţei a permis scumpirea ouălor. Acest mod de a câstiga a fost efemer"

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune că nu a fost niciun fel de criză a ouălor, ci au fost "interpretări diferite şi interese diferite". "Jocul pieţei a permis aceste scumpiri, dar acest mod de a câştiga rapid a fost doar efemer", a spus Daea, declarându-se mulţumit că preţul ouălor s-a stabilizat.Însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu şi de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, Petre Daea, aflat sâmbătă la Buzău în cadrul campaniei de promovare "Alege oaia!”, a vizitat standurile amenajate în parcarea Kaufland de către fermieri şi producători tradiţionali, cumpărând de la ei carnaţi, pastramă şi dulceaţă.

El a mers apoi la magazinul Kaufland deschis la Buzău în urmă cu două zile şi a trecut pe la sectorul cu carne de oaie, dar şi pe la cel de lactate, de unde a cumpărat o cutie de smântână românească.

Totodată, ministrul s-a referit şi la preţul ouălor şi s-a arătat mulţumit că "s-a stabilizat în jurul valorii de 50 de bani". "Un ou costă acum mai puţin de 50 de bani. Nu a fost niciun fel de criză, ci au fost interpretări diferite, interese diferite. Jocul pieţei a permis aceste scumpiri, iar acest mod de a câştiga rapid a fost doar efemer", a declarat Petre Daea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?