Peştele care îţi distruge sănătatea şi se confundă cu codul. Atenţie! Este injectat cu hormoni

 
Peştele care îţi distruge sănătatea. Atenţie! Este injectat cu hormoni
Peştele care îţi distruge sănătatea. Atenţie! Este injectat cu hormoni
FOTO: www.efemeride.ro

Popularitatea peştelui Pangasius a crescut datorită preţului său foarte mic. Se vinde mai ales ca fileuri fără oase şi are o aromă şi textura neutră.

Mulţi oameni îl compară cu codul, însă din cauza poluării râului Mekong, peştele Pangasius are un nivel ridicat de otrăvuri şi bacterii, iar poluarea pestelui provine de la substanţele chimice şi deşeurile industriale ale fabricilor din apropierea râului.

De fapt, peştele reprezintă un "experiment" genetic creat pentru a curăţa raul Mekong de diferitele otrăvuri şi microorganisme.

Pentru că cererea a devenit foarte mare pe pieţele din întreaga lume, peştii sunt injectaţi deseori cu hormoni proveniţi din urină deshidratată, deoarece s-a constatat că astfel cresc mai repede şi carnea lor devine mai "pufoasă".

Ei sunt hrăniţi cu rămăşiţe de peşti morţi, uscaţi şi măcinaţi sub forma unei făini, datorită căreia ei cresc de patru ori mai rapid decât în natură.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?