Alertă în Maramureș: pești Piranha, găsiți în apele barajului Firiza, din Baia Mare

 
Alertă în Maramureș: pești Piranha, găsiți în apele barajului Firiza, din Baia Mare
Alertă în Maramureș: pești Piranha, găsiți în apele barajului Firiza, din Baia Mare
Alertă în Maramureș: pești Piranha, găsiți în apele barajului Firiza, din Baia Mare Alertă în Maramureș: pești Piranha, găsiți în apele barajului Firiza, din Baia Mare

Pești piranha, prinși de pescarii băimăreni! De această surpriză au avut parte cei care au fost la pescuit, zilele trecute, în zona barajului Firiza, din Baia Mare, potrivit jurnaluluidemaramureș.ro.

Pescarii spun că nu este vorba doar de câțiva pești de acest fel, ci de o întreagă captură.

În același timp, specialiștii au avertizat asupra pericolului la care se expun turiștii care fac baie în apele barajului. Nu se știe, până în acest moment, de ce și cum au ajuns acești pești într-un lac din Maramureș.

"Aseară, cand am fost la pescuit, am avut ocazia să prind si eu un Piranha la barajul Firiza. Am auzit că au fost prinși mai mulți pești, e o surpriză pentru mine, dar mă gândesc la consecințe deoarece sunt turiști care fac baie, iar acest pește este recunoscut pentru ferocitatea și dinții săi foarte ascuțiți", a declarat un pescar pentru jurnalmm.ro.

Originari din America de Sud, peștii piranha sunt carnivori de apă dulce, sunt foarte periculoși și atacă inclusiv oamenii.



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Fane
22 Jul 20:12
respect jmekerilor kre fac ce vor in tara aia de fraeri.. ;) calicilor care sinteti
Răspunde
0 0
Dacii liberi
22 Jul 18:46
Exista o mare ura fata de valorile Romaniei: ce nu se poate fura sau exporta se straduiesc sa distruga!
Răspunde
0 0
Nelu
22 Jul 17:31
Cineva i.a adus acolo ca să strice ecosistemul.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?