Peste 80 de blocuri din Capitală fără căldură. Anunţul RADET

 
Peste 80 de blocuri din Capitală fără căldură. Anunţul RADET
Peste 80 de blocuri din Capitală fără căldură. Anunţul RADET

RADET a anunţat că agentul termic este oprit, de luni dimineaţă, la peste 80 de imobile din sectoarele 2, 3, 4, 5 şi 6 pentru remedierea avariilor apărute în reţeaua de termoficare.Potrivit site-ului RADET, în sectorul 2, la 27 de imobile este sistată apa caldă de consum pe motiv de avarie la reţele secundare, în cazul a 18 dintre blocuri estimându-se reluarea furnizării acesteia la ora 14,00, iar la restul de nouă - în jurul prânzului.

VEZI AICI SITUAŢIA ÎN TIMP REAL

În sectorul 3 este oprită încălzirea la 24 de imobile din cauza unor avarii la reţele secundare, pentru 16 dintre blocuri fiind estimată reluarea furnizării agentului termic la ora 15,00, iar pentru restul de 8 - la 14,00.

Potrivit sursei citate, în sectorul 4 este sistată apa caldă de consum/încălzirea la 22 de imobile din cauza unei avarii la reţeaua primară, punerea în funcţiune fiind estimată la ora 16,00, scrie agerpres.ro.

Tot în sectorul 4 este oprită apa caldă de consum la un imobil, din cauza unei avarii la reţeaua secundară, reluarea furnizării agentului termic fiind estimată la ora 14,00.


În sectorul 5 este oprită apa caldă la opt imobile pe motiv de avarie reţea secundară, fiind estimată punerea în funcţiune în jurul prânzului.

Nu în ultimul rând, în sectorul 6 este sistată apa caldă de consum la un imobil din cauza unei avarii la reţeua secundară, iar reluarea furnizării este estimată la ora 15,00. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?