Peste 200 de persoane, blocate ore bune în Aeroportul din Sibiu, după ce un avion s-a defectat

Aproximativ 200 de persoane sunt blocate joi seară pe aeroportul internațional din Sibiu. Oamenii trebuiau să plece în concediu în Turcia, însă avionul charter s-a defectat.UPDATE: Zborul va fi efectuat la ora 00.40

”Vă informăm de faptul că zborul Sibiu – Antalya, cu numărul de zbor BUR 405, programat pentru plecare astăzi 21.09.2017, la ora 17:45, a fost reprogramat din motive operaționale. Zborul mai sus menționat are ora estimată de decolare 00:40, 22.09.2017”, spun cei de la Aeroportul Sibiu, scrie Ora de Sibiu. 

Nervi întinși la maxim pentru aproximativ 200 de oameni care trebuiau să plece joi după amiază în concediu în sudul Turciei. Toți trebuiau să se îmbarce la bordul unei aeronave de tip charter, care efectuează curse pe ruta Sibiu – Antalya și retur, numai că acest lucru nu s-a întâmplat.

’’Cu cinsprezece minute înainte de zbor ne-a fost transmis că această cursă nu se mai oprerează pentru că este o defecțiune la aeronavă. Avionul este pe pistă dar nu mai poate să decoleze. Nimeni de la compania Air Bucharest nu ne oferă detalii. Am fost anunțați că zborul se reprogramează pentru ora 00.00, dar nu avem nici o garanție că așa o să fie. Suntem peste 200 de persoane aici la aeroport. Nu știm ce să facem’’, ne-a transmis unul dintre pasagerii care trebuia să plece în vacanță.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?